De vrouwen van Laudame Financials/VCN hebben in de Topdivisie zaterdag een simpele 3-0 zege geboekt op hekkensluiter Taurus. De setstanden in Houten waren 25-17, 25-20 en opnieuw 25-17 in het voordeel van Volleybal Capelle Nieuwerkerk.

De eerste set werd er begonnen met Dagmar Baars, Dominique van der Lee, Tessa de Boer, Marjolein Verhaaf, Anne Swart, Maureen Weernekers en libero Bjorna Gras. Dagmar Baars begon meteen met een goede service-serie waardoor het eerste gat in de set al geslagen was.

De tweede set begon wat rommelig en bij een 4-1 achterstand bleek dat er aan de kant van VCN een verkeerde speelster in het veld stond. VCN moest weer terug naar 0 en met de juiste opstelling opnieuw beginnen. De achterstand werd al snel ingehaald en ook de tweede set werd gewonnen. De dames uit Capelle aan den IJssel bleven geconcentreerd om ook die derde set meteen te pakken. Aan de kant werd er vrolijk mee gezongen en gedanst met de muziek, dus er was een goede sfeer bij VCN. De derde zet werd ook gemakkelijk gewonnen met 17-25, het betekent de vijfde overwinning op rij.

Laat een reactie achter