In mei en juni vindt een aantal interessante workshops en trainingen plaats voor alle Capelse vrijwilligers. “De insteek is iedereen die vrijwilligerswerk doet op een praktijkgerichte manier ondersteunen met cursussen en trainingen, zodat zij cliënten beter kunnen helpen. En tegelijkertijd hun eigen talent ontplooien”, aldus Carin van der Hor, coördinator Kenniscentrum bij Welzijn Capelle.

“Vrijwilligers kunnen deze maanden deelnemen aan een reanimatiecursus, een workshop ‘Niet horen…maar luisteren’, een workshop ‘Invloedrijk communiceren’, een voorlichtingsbijeenkomst over regelingen en voorzieningen voor Capellenaren met laag inkomen en/of schuldenproblematiek en er vinden twee bijeenkomsten plaats over de nieuwe privacywetgeving. Er is dus genoeg te halen!”

Op maandag 4 juni is er een reanimatiecursus, georganiseerd door de EHBO vereniging Capelle aan den IJssel. De kosten zijn 30 euro per persoon. Cursisten ontvangen een NRR certificaat. De training start om 19.30 uur, locatie is Capelseweg 120, Capelle aan den IJssel. Aanmelden kan bij Cees van Driel, 06 -120 88 635 of [email protected].

Laat een reactie achter