Van Bronckhorst: na rust was het beter

Giovanni van Bronckhorst was mild na de moeizame overwinning van Feyenoord op ADO Den Haag (3-1). ”Dit was een wedstrijd die we na de nederlaag tegen Ajax en het gelijkspel tegen FC Utrecht moesten winnen. De eerste helft was moeizaam, maar na de rust hebben we beter en directer gevoetbald”, aldus de trainer van Feyenoord. ”We gaan nu in alle rust toewerken naar de belangrijke confrontatie tegen PSV in de strijd om de KNVB-beker.”

Steven Berghuis maakte in de 68e minuut het tweede doelpunt voor Feyenoord. ”Natuurlijk zijn we na de winterstop slecht begonnen. We werken keihard, maar dat kwam er niet uit. Vandaag na een moeizame eerste helft gelukkig wel”, zei de aanvaller.

Trainer Alfons Groenendijk van ADO Den Haag had het idee dat er in De Kuip meer te halen was. ”We zijn lang in de wedstrijd geweest. Hebben zelfs kansen gekregen, maar op het beslissende moment ontbreekt de overtuiging en het geloof. Die stappen moeten we nog maken, maar we zijn als staf en als club wel op de goede weg.”

Laat een reactie achter

Laatste nieuws
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"4000"}
Share This