Capelse ouderen die er graag op uitgaan, kunnen hun hart ophalen: er staan in juni en juli weer 51 uitjes van de OpStapBus gepland. Van een bezoek aan de Postbank tot rondvaarten en een kunst- en atelierroute. Reserveren kan bij het VrijwilligersInformatiePunt, 010 – 264 02 20.

Als senior een gezellig dagje weg, maar liever niet alleen? Kies dan voor de OpStapBus en ga in goed gezelschap op pad, in gezellige groepen van maximaal zeven personen. Een voorproefje van de mogelijkheden: naar het strand, kersen proeven, naar een vlindertuin, een stadsbezoek aan Delft of Middelburg, of mee met een huifkarrentocht. De vrijwilligers van de OpStapBus halen deelnemers thuis op en brengen hen weer thuis. Per uitstapje betalen de bezoekers een eigen bijdrage. Die is inclusief koffie of thee en eventueel entree.

Elke twee maanden zijn er nieuwe uitjes. Kijk op www.opstapbuscapelle.nl voor het complete programma. Wie naar de Facebookpagina surft, wordt direct enthousiast: op https://www.facebook.com/OpstapBus staan foto’s en korte verslagen van eerdere uitjes.

Alle ouderen die geabonneerd zijn op de OpStapBus krijgen het programmaboekje met alle data en prijzen opgestuurd, per post of e-mail. Een jaarabonnement kost €15,00. Aanmelden voor het boekje kan via het VrijwilligersInformatiePunt van Welzijn Capelle, 010 – 264 02 20. Reserveren voor zo’n gezellig uitje kan via hetzelfde nummer.

Laat een reactie achter