De theatervoorstelling Tom’s Magische Speelgoedwinkel wordt op zondag 14 januari gespeeld in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Niemand minder dan Bartho Braat, bekend als Jeff Albers uit de soapserie “Goede Tijden Slechte Tijden”, speelt de hoofdrol.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ aartsvijand Hades met kerst verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Kom in je mooiste kostuum naar de voorstelling, loop over de rode loper en maak kans op prachtige prijzen. Tevens maakt onze fotograaf de mooiste foto van jou met de acteurs tijdens de meet&greet.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!