Sportief Capelle organiseert viermaal per jaar sport- en beweegactiviteiten die voornamelijk bedoeld zijn voor mensen van 55 jaar en ouder. Ook mensen die jonger zijn en graag mee willen doen mogen zich aanmelden voor deze activiteiten. Meestal zijn het normale, reguliere sporten die bijvoorbeeld in een rustiger tempo worden aangeboden. Omdat de vier periodes samenvallen met de seizoenen, heeft Sportief Capelle het Sportieve Lente, Sportieve Zomer, Sportieve Herfst en Sportieve Winter genoemd. Iedere periode duurt acht weken, waarbij gekozen kan worden uit vier verschillende sporten.

Bent u weleens gevallen, bang om te vallen of wilt u alvast handvaten over valpreventie, dan kunt u gratis deelnemen aan de voorlichtingsworkshop valpreventie. Zegt u; ik sport liever buiten? Doe dan mee met Fit Hockey! Fithockey is een alternatieve hockeyvorm voor het spelen van competitie in een veteranenteam. Fithockey richt zich op 50-plussers die graag buiten actief willen zijn. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen hockeyervaring hebt. Ook in de yogales is er nog volop plek. Ga fit en vitaal door het leven, train lichaam en geest met yoga.

Alle activiteiten kunt u vinden via www.sportiefcapelle.nl. Via de website kunt u zichzelf ook opgeven. Heeft u nog vragen? Bel gerust naar Sportief Capelle; 010-2588787

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!