Golfclub Hitland heeft het 25-jarig bestaan gevierd met verschillende evenementen gedurende het hele golfseizoen. Vrijdag 11 mei werd gestreden om de fel begeerde Lustrumbokaal.

De deelnemers moesten zich al vroeg melden en werden getrakteerd op koffie, thee en een zoetigheid voor in de baan en precies om 08.30 uur ging de shotgunwedstrijd van start. Hierbij wordt op iedere hole door een groep deelnemers begonnen.

Na het middaguur kwamen de golfers binnendruppelen en snel werd het heel gezellig op het terras van het restaurant. Met een drankje en een bitterballetje genoten de deelnemers van een optreden van Shantykoor Schiehaven uit Pijnacker, die de golfers lieten meedeinen op de oude zeemansliedjes. Tijdens het optreden werden de prijzen en ook de prachtige Lustrumbokaal uitgereikt. Winnaar was Ronald de Vos. Tweede en derde werden Toshi Waki en Elly Klijnoot.

Als afsluiting en om de feestelijkheden luister bij te zetten hieven de vrolijke clubleden het glas op het lustrum en de toekomst van de golfclub.

Laat een reactie achter