De SP in Capelle aan den IJssel kent een nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Tijdens de ledenvergadering dat gisteravond, woensdag 11 oktober plaatsvond werd de kieslijst vastgesteld.

Huidig afdelingsvoorzitter Jay Pahladsingh zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen de rol van lijsttrekker op zich nemen. Op nummer twee staat Willem Vlot, op de derde plek staat Raadslid Jan Breepoel. Verder staat op plaats vier huidig burgerraadslid Daniel Thenu en Ayse Ozturk op nummer vijf. Fractievoorzitter Jurgen van der Sloot zal niet terugkeren in de gemeenteraad, maar staat er als lijstduwer.

Lijsttrekker Jay Pahladsingh is verheugd: “We hebben een goede gevarieerde lijst samengesteld, met kandidaten met verschillende achtergronden. De komende vier jaar kunnen we hier het sociale geluid in de gemeenteraad laten horen. Na jaren van een rechts en liberaal gemeentebestuur is het tijd voor een nieuw en links elan in ons stadsbestuur. Onze kandidaten zijn er klaar voor.”

Foto VLNR: Willem Vlot, Ayse Ozturk, Jan, Breepoel Jay Pahladsingn, Daniel Thenu.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!