Vandaag hangen er voornamelijk wolkenvelden boven Capelle aan den IJssel, soms kan er een bui vallen. Het kwik stijgt tot maximaal 9 graden Celsius bij een tot matige noord tot noordwestenwind, windkracht 3 Beaufort.

Vanochtend kan er een enkele buien vallen, geen grote hoeveelheden, zo’n 1,5 mm. De zon kan zo nu en dan doorbreken bij een matige westenwind. Vanmiddag zal de wind van richting veranderen, eerst naar het noordwesten en later vanuit het noorden. Het voelt waterkoud aan, over de dag blijft er een kans op buien. Overdag komt de temperatuur uit rond 9 graden Celsius.

Vanavond blijft het bewolkt en droog, het koelt af tot 5 graden. Vannacht zal de wind zwak uit het noordwesten door Capelle aan den IJssel, tot windkracht 2 Beaufort. Morgen vallen er met name in de middag buien, in totaal bijna 5 mm aan neerslag. De temperatuur komt lager uit, 7 graden Celsius. Er waait een tot matige noordwestenwind, waardoor de gevoelstemperatuur rond het vriespunt uitkomt.

Ook tijdens de nieuwe werkweek een afwisseling van zon en wolken, er vallen verspreid over de dag enkele buien. Het kwik stijgt maandag tot 8 graden Celsius, op woensdag stijgt de temperatuur tot maximaal 11 graden Celsius.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!