Vandaag is het overwegend bewolkt in Capelle aan den IJssel, waarbij de zon regelmatig door de bewolking heen komt en soms een spatje regen kan vallen. Het wordt maximaal 9 graden Celsius, daarbij staat een tot matige noordenwind, windkracht 2 á 4 Beaufort.

Vanochtend is het grijs met kans op lichte buien, er worden echter geen grote hoeveelheden neerslag verwacht. Het voelt guur aan, de wind komt matig van kracht uit het noorden (windkracht 3 tot 4 Beaufort) en een temperatuur van 7 tot 8 graden Celsius. In de middag zal de wind iets minder van kracht worden, windkracht 3 Beaufort. Vanavond koelt het af, de wind komt zwak uit het noorden tot noordwesten en het is 5 graden Celsius.

Morgen begint de dag grijs, de wind is west tot zuidwestelijk en is daarbij matig van kracht – tot windkracht 4 Beaufort. In de loop van de dag neemt de kans op buien toe, slechts kleine hoeveelheden. De zon komt regelmatig door de bewolking, het wordt maximaal 10 graden. In de nacht van dinsdag op woensdag is er kans op mist.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!