Veel bezoekers aan de Fenix Food Factory werden gisteren verrast door de nieuwe Volvo XC40. Het duurt nog even voordat de allereerste compacte SUV van het Zweedse automerk in de showrooms staat, maar de bezoekers van de oude havenloods op Katendrecht keken hun ogen uit toen zij daar werden verrast door sneak preview van de XC40.

De Fenix Food Factory aan de Veerlaan 19D in Rotterdam is een culinaire broeiplaats; een plek om boodschappen te doen, te leren hoe de producten gemaakt worden en om ambachtelijke smaken te ervaren. Niemand zou daar de introductie van een nieuwe auto verwachten, maar Volvo doorbreekt samen met Mobility Centre tradities om juist op zo’n populaire locatie het nieuwe model voor het eerst te tonen.

Er staan, vandaag en morgen ook nog, twee modellen met daarom heen adviseurs die alles kunnen vertellen over de auto die al wel bestelbaar is. Proefrijden is helaas niet mogelijk, maar de nieuwe XC40 is al wel live bewonderen. Er is al veel geschreven over de nieuwe Volvo XC40. Geen wonder, want het gaat ook om een zeer verrassende en ruime auto. Tot in elk detail uitgedacht. Van de krachtige uitstraling van het exterieur tot de ingenieuze details van het interieur; elke XC40 is geheel naar eigen wens samen te stellen.  ‘’Iedereen was gisteren enthousiast,’’ aldus Christiaan van Hoogstraten, marketingmanager van Mobility Centre. ‘’Dat gold voor de klanten van Mobility Centre, maar ook voor de passanten. Die mensen waren niet alleen oprecht verrast door de sneak preview, maar ook door ons nieuwe model.’’


De nieuwe Volvo XC40 is leverbaar vanaf € 39.975, als T3 benzinemotor met 156 pk (115 kW) en is per direct te bestellen bij de Volvo-dealer in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!