Rond de zestig enthousiaste mensen hebben vorige week meegedaan met de Senioren4Daagse in Capelle aan den IJssel. Sportief Capelle, dat het evenement organiseerde met Stichting Welzijn Capelle en de ouderen werkgroep van Nunu Mahua, spreekt op de eigen website van een groot succes.

Niet alleen de samenwerking met bovengenoemde organisaties heeft geleid tot een geslaagd evenement. Zo heeft het Buurtpreventie team uit de wijk Oostgaarde geholpen met het garanderen van de veiligheid van de wandelaars. Een oversteek, een stukje wandelen over de dijk, zij zorgden dat iedereen veilig de weg kon vervolgen.

Daarnaast heeft een aantal enthousiaste leerlingen van het Zadkine Startcollege Dakotaweg geholpen met het duwen van deelnemers in een rolstoel, het opdienen van de hapjes en drankjes en daarna het opruimen van de zaal, zodat we de volgende dag weer fris konden starten.

En wat is een vierdaagse zonder de uitreiking van een mooie medaille. Vrijdagmiddag 8 juni kwam wethouder Dick van Sluis speciaal langs om alle deelnemers te voorzien van een welverdiende medaille.

Laat een reactie achter