Cosmetisch arts Robert Schoemacher opent woensdag 14 maart het Gente Hair Beauty & Fashion in Nieuwerkerk aan den IJssel. De deuren gaan dan open van een nieuwe franchise-onderneming van Perfect Age Beauty Center.

Bij een Perfect Age Beauty Center kun je terecht voor hoogwaardige beauty behandelingen welke door schoonheidsspecialistes Kaitlinn Hogervorst en Amy Boon worden uitgevoerd, maar ook voor fillers- en botox behandelingen, duurzaam ontharen met Diode laser, permanente make-up… en dit alles uitgevoerd door ervaren specialisten. Er wordt gewerkt met de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn: een compacte en kwalitatief hoogstaande lijn met beauty producten. Deze producten zijn uiteraard bij ieder Perfect Age Beauty Center verkrijgbaar.

Dokter Robert Schoemacher: “Ik ken veel beauty professionals die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt. Met deze franchiseformule kunnen de schoonheidsspecialistes blijven doen waar zij goed in zijn, heerlijke gezichts- en lichaamsbehandeling geven, en als de klanten vragen om andere cosmetische/beauty diensten, dan kunnen zij dat ook aanbieden.

De ervaren cosmetisch arts neemt met zijn team de filler- en botox behandelingen voor zijn rekening. Binnen het team van specialisten bevinden zich ook experts op het gebied van duurzaam ontharen met laser, permanente make-up en cryolipolyse behandelingen. Cryolipolyse is een beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van vetcel bevriezing.

Schoemacher vervolgt: “Er zijn inmiddels zo’n 25 Perfect Age Beauty Center vestigingen, allemaal gerund door zeer ervaren schoonheidsspecialisten die hun klanten niet meer door hoeven te verwijzen als ze om behandelingen vragen die ze zelf niet kunnen uitvoeren. Daarnaast wordt de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn ook erg goed ontvangen, daar ben ik ook waanzinnig trots op!”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!