Sinds 1 januari 2018 is RTV Rijnmond gestart met Rijnmond Fit, een sportactie waarin presentatoren Ruud de Boer en Chantal Quak samen met luisteraars en kijkers de strijd tegen de kerst-kilo’s zijn aangegaan. Voor de Rotterdam Running Crew het signaal geweest om een run te organiseren met RTV Rijnmond. Een run die onder meer door het gebouw van RTV Rijnmond voert.

De run start woensdag om 20.00 uur. Er zijn drie afstanden mogelijk: drie, zes en negen kilometer. Het is daarmee geschikt voor beginnende en gevorderde lopers. Rennen omdat het leuk is, om fit te blijven of als uitlaatklep. Iedereen is welkom om mee te rennen op spannende en onverwachte plekken in Rotterdam. In 2013 wilden vier ondernemende Rotterdammers hun passie voor de stad en voor hardlopen met anderen delen. Daarom startten ze met een maandelijkse run door de stad. Op de eerste run kwamen na een oproep op Facebook niet de verwachte dertig mensen, maar 230 mensen opdagen. Daarna gaat het snel en nu lopen elke maand honderden lopers mee met de gratis run.

Aanmelden kan via deze Facebookpagina. De start- en finishlocatie is het studiocomplex van de regionale omroep aan de Lloydstraat 23 in Rotterdam.

Laat een reactie achter