De overlast in de Rondelen, overlast in de Wiekslag, overlast in de Hoeken en de bouwputten in het centrum en nog zoveel meer. Veel Capellenaren ervaren helaas overlast. De afgelopen periode heeft de PvdA zich met het college, de raad en commissies ingezet om overlast te verkleinen. Het burgerpanel bevestigt dat 60% van de Capellenaren niet tevreden is met het onderhoud in de wijken en de communicatie hierover.

De PvdA heeft zich hard gemaakt voor andere en creatieve oplossingen. Burgerraadslid voor de PvdA Mats Bergman – de Zwart “We hebben in de verschillende commissies enorm vaak aandacht besteed aan problematiek in de Hoeken, Rondelen of andere wijken in Capelle aan den IJssel. Het college heeft vaak gezegd dat het meevalt of niet aantoonbaar is, dit is nu genoeg!” De PvdA in Capelle heeft hierom besloten om een meldpunt te maken om deze overlast beter in beeld te krijgen. Via het e-mailadres, namelijk [email protected], kan de Capellenaar dit aan ons melden.

Via dit e-mailadres kunnen bewoners al hun klachten, foto’s en verhalen kwijt.

De PvdA wil met dit meldpunt de klachten verzamelen en hoopt daarmee het college en de bewoners beter te helpen bij het bestrijden van overlast. Alle meldingen krijgen natuurlijk persoonlijk antwoord maar zullen ook worden gebundeld en gepresenteerd aan het college. Alle bewoners kunnen mailen naar: [email protected].

Beeldrechten: https://pxhere.com/nl/photo/58818.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!