Soroptimist Club Rotterdam houdt op 23 november een pubquiz bij sportclub Sparta in Capelle aan den IJssel om geld in te zamelen voor School for Justice. Met het geld kan de school meisjes, die met een eerdere succesvolle actie Free a Girl uit de kinderprostitutie zijn bevrijd, opleiden tot advocaat of officier van justitie. Zo kunnen zij deze en andere meisjes helpen en daarbij een betere toekomst krijgen.

De pubquiz begint op donderdag 23 november om 20.00 uur bij sportclub Sparta. Voor €120 krijgen de deelnemers een tafel voor maximaal 6 personen en ook een gezellige avond. Aanmelden kan via [email protected].

Het fenomeen pubquiz begon in Groot-Brittannië, waarbij teams van 4 tot 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerlei onderwerpen. Hierbij is IQ niet belangrijk, omdat het hier gaat over onderwerpen als sport, nieuws, entertainment etc. Dit maakt dat iedereen mee kan doen aan de pubquiz.

Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Zowel de Pubquizmaster als Sparta werken belangeloos mee aan deze avond.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!