Op bedrijventerrein CapelleXL willen ondernemers elkaar beter leren kennen en elkaar beter weten te vinden. Daarom is vanuit de Bedrijven Investeringszone (BIZ) het initiatief genomen om ondernemers bij elkaar in de keuken te laten kijken door middel van bedrijfsbezoeken. King Business Software beet op 12 juni het spits af, via presentaties kregen ondernemers een kijkje in de keuken en tijdens de aansluitende netwerkborrel was
er voldoende tijd om zaken te doen.

Tijdens deze borrel werden voor de derde keer certificaten voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)
uitgereikt aan gemeente, politie, brandweer en de Stichting BIZ CapelleXL. Dankzij de BIZ zorgen ondernemers er – ondersteund door de gemeente – voor dat het bedrijventerrein schoon, heel en veilig is. Burgemeester Peter Oskam nam namens de gemeente het certificaat in ontvangst.

Oskam: “CapelleXL is een actief ondernemersgebied. En dat moeten we zo houden en waar dat kan, verder verbeteren. Dat we het KVO-certificaat hebben gekregen, laat zien dat we hier op CapelleXL op de goede weg zijn, onze gezamenlijke inspanningen worden gezien én beloond. Ik ben er oprecht trots op! Laten we hier samen het mooiste bedrijventerrein van Nederland van maken.”

Laat een reactie achter