De vrouwen van Laudame Financials/VCN hebben zaterdag in de Topdivisie met 3-2 gewonnen van Orion. In de eerste set namen beide teams om en om de voorsprong. De eerste paar punten waren voor Orion, vervolgens nam Volleybal Capelle Nieuwerkerk het stokje over, maar uiteindelijk kwam Orion weer langszij en pakte toch duidelijk de eerste set. Orion had in de tweede set moeite met het gevarieerde aanvalsspel van VCN en regelmatig waren er hele lange rally’s die afwisselend door het ene of het andere team gewonnen werden. Na 25-21 voor de thuisclub stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord.

In de derde set was Orion weer de bovenliggende partij met een 17-25 eindstand tot resultaat. Positief punt voor VCN was de terugkeer van Juliette Mol binnen de lijnen. Na lange tijd geblesseerd te zijn geweest liet zij zien duidelijk weer op de weg terug te zijn.

In de vierde set was Dominique van der Lee in het veld gekomen en zij zorgde met een aantal killblocks voor wat lucht. Met 25-23 werd de stand gelijk getrokken. VCN won de beslissende set uiteindelijk met 15-5 en staat na de zege stevig in de middenmoot.

Laat een reactie achter