Vandaag is er een afwisseling tussen zon en wolken in Capelle aan den IJssel, het wordt maximaal 9 graden Celsius. De gevoelstemperatuur ligt echter lager, tegen het vriespunt. De wind komt zwak uit het noordwest tot westen, windkracht 2 Beaufort. Ook dit weekend wisselen zon en wolken elkaar af, alleen op zaterdag is er kans op wat neerslag.

Vanmorgen komt de zon geregeld door de bewolking heen, het blijft droog bij een zwakke noordwestenwind, windkracht 1 à 2 Beaufort. Vanmiddag zal de wind zwak (windkracht 2 Beaufort) vanuit het westen komen, het wordt maximaal 9 graden Celsius, al voelt het een stuk frisser. Vanavond is het rustig weer en koelt het af tot 5 graden Celsius.

Morgen start de dag met bewolking en een matige westenwind (windkracht 3 à 4 Beaufort). In de middag zal de wind vanuit het noordwesten komen en zal de zon ook vaker te zien zijn, het wordt maximaal 8 graden Celsius. Aan het begin van de avond is er kans op een spatje regen, er worden geen grote hoeveelheden verwacht. Later in de avond blijft het droog.

Zondag weer een afwisseling van zon en wolken, de nieuwe werkweek zal wisselvallig verlopen. De maximumtemperatuur schommelt de komende week tussen de 10 en 14 graden Celsius.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!