Vandaag is het overwegend bewolkt boven Capelle aan den IJssel, al doet de zon in de ochtend nog een poging door de bewolking heen te komen. Het wordt maximaal 8 graden Celsius en minima liggen rond 5 graden Celsius, al voelt het koud aan. De wind komt matig (windkracht 2 à 3) van kracht uit diverse richtingen, aan het begin van de dag vanuit het zuidwesten en draait naar het noorden tot noordwesten.

Vanochtend kunnen er nog mistbanken hangen in Capelle en kan het glad zijn, doordat er in de vroege ochtenduren wat neerslag zal vallen. De gevoelstemperatuur ligt onder het vriespunt en het is 4 tot 7 graden Celsius. In de middag trekt de mist tijdelijk weg en zal de wind draaien naar het noordwesten tot westen. In de namiddag kunnen er weer mistbanken ontstaan en daalt de temperatuur naar 6 graden Celsius.

Maandag zal de dag zacht beginnen met kans op mist. Ondanks de bewolking blijft het droog en loopt de maximumtemperatuur op tot 8 graden Celsius. Ook de komende dagen zal er bewolking hangen boven Capelle aan den IJssel en is er grote kans op mistbanken. De temperatuur schommelt tussen 6 à 8 graden Celsius.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!