CAPSLOC in Capelle krijgt op 21 oktober bezoek van de Rotterdamse diva Lattéy da Costa, dan wordt de eerste editie gehouden van POES! Tijdens het evenement is iedereen van homo tot hetero en van lesbi tot transgender welkom.

 

De hele avond wordt afgewisseld met dj’s in combinatie met drag entertainment en nog meer hysterische verrassingen. De avond begint om 22.00 uur met een optreden van FeestDJ Joey samen met Lattéy da Costa wordt de avond op een theatrale wijze geopend. DJ Leroy Sendar, MC Auxs en Sofa Valentine – Fashion en Fetish model, televisie persoonlijkheid en Reality Ster zullen zorgen voor de muziek.

 

Verder draagt ook de Capelse Jeugdraad haar steentje bij tijdens dit evenement, in het kader van de I Love Capelle-campagne zal er ook een love seat worden ingericht met een photobooth en diverse liefdevolle attributen.

 

Het feest vindt plaats op 21 oktober 2017 op Cultuurpodium CAPSLOC aan de Pelikaanweg 3 in Capelle aan den IJssel. Het begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur, kaarten kosten €10 online naar €12,50 aan de deur.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!