Het Isala Theater en Noes Fiolet Studio’s slaan voor de promotie van New adventures door Scapino Ballet Rotterdam de handen weer ineen. Dansers van Noes Fiolet Studio’s zijn ambassadeurs van deze verrassende dansvoorstelling die vrijdag 13 april te zien is in het Isala Theater. Bezoekers worden buiten bij aankomst getrakteerd op een optreden van de dansers van de Capelse dansstudio.

‘Door de samenwerking hopen we nieuwe, jonge bezoekers naar het Isala te trekken en een nieuwe generatie het belang van theater en bewegen te laten zien. Scapino levert steevast zinderende dansavonden en is daarom een echte trekker.’ In New Adventures brengen de drie eigenzinnige choreografen Itamar Serussi, Felix Landerer en Martin Harriague een dansavontuur op hoog niveau. Virtuositeit, humor, ontroering en verwondering zorgen voor een avond om niet snel te vergeten.

Serussi geldt als een van de spannendste dansmakers van dit moment. Hij vertelt zijn verhalen met een stortvloed aan beelden, humoristisch en vlijmscherp. Felix Landerer mengt een vloeiende, organische dansstijl met virtuoze urban-bewegingen waar het plezier vanaf spat. Martin Harriague maakt een eerbetoon aan The Sleeping Beauty en zet met veel humor de mythe van de prins in een geheel nieuw perspectief. De drie dansstukken zijn typisch voor Scapino Ballet Rotterdam: avontuurlijk, vernieuwend en gemaakt met gevoel voor entertainment. Extra leuk om te zien voor wie nog nooit een dansvoorstelling heeft gezien!

Laat een reactie achter