‘Bad moon rising’, ‘Proud Mary’, en ‘Have you ever seen the rain’ Het zijn stuk voor stuk dijken van nummers van de legendarische rockband Creedance Clearwater Revival. Voor alle fans is er op zaterdag 27 januari in Isala een optreden van The Fortunate Sons. Deze Amerikaanse band brengt een eerbetoon aan CCR.

Nadat Creedence Clearwater Revival (CCR) in 1972 uit elkaar viel, hoopten fans dat er ooit een reünie zou komen. Dat zal helaas niet meer gebeuren nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Maar gelukkig is er The Fortunate Sons uit Chicago, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. Zij zetten een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan het legendarische Creedence Clearwater Revival neer.

Het is voor het eerst dat The Fortunate Sons in Europa optreedt, maar hopelijk niet voor het laatst. Als geen ander weten de bandleden de sfeer en het gevoel op te roepen van de gloriejaren van de CCR. De gelijkenis is als twee druppels water en de jonge leadzanger John Fogerty lijkt weer op het podium te staan als ware het 1969. Deze band zorgt dus gegarandeerd voor een energieke avond!

Het optreden is op 27 januari vanaf 20.15 uur, kaarten kosten 29,50 euro.

Laat een reactie achter