Het derde Dutch Youth Soccer Tournament is dit weekend bij SVS. Een internationaal klinkende naam, want er doen spelers mee uit 12 verschillende landen. Het belooft een waar spektakel te worden. Vrijdagavond, voorafgaand aan de openingswedstrijd, is er een vlaggenparade van de deelnemende landen en worden de openingswoorden uitgesproken door de wethouder Sportzaken van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Het echte toernooi begint zaterdagochtend 08.30 uur en loopt door tot en met zondagavond 17.00 uur. Bij SVS zullen beide dagen ongeveer zestig teams in verschillende jeugdcategorieën tegen elkaar spelen.

Zaterdagmiddag wordt het jeugdtoernooi op het hoofdveld onderbroken voor de laatste thuiswedstrijd van SVS 1, dat tegen Zuidland zal spelen. In de avonduren wordt de mogelijkheid geboden om naar de finale van de Champions League te kijken.

Kom vooral langs en geniet van al het voetbal. Kom te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer. De verkeersdrukte op het sportpark zal gigantisch zijn.

Laat een reactie achter