De temperatuur buiten stijgt en ook cultuurpodium CAPSLOC is klaar voor de zomer met het tweede kwartaalprogramma van 2018. Niemand minder dan Massada (foto van Govert Kreuk) warmt Capelle alvast op voor Tihalo II. Hoor één van de beste, hedendaagse Nederlandse hardcore bands tijdens SMASHFEST, draai maandelijks ‘Plaatjes met Paul’ in het leukste vinylcafé en CAPSLOC opent de deuren van haar zomerterras!

Na een knallend optreden van Ronnie Flex is er ook dit seizoen weer een hoop te beleven in het cultuurpodium. Naast de nieuwe line up kon CAPSLOC van oude bekenden natuurlijk geen afscheid nemen.

In de aanloop naar Tihalo II op 30 juni, brengt CAPSLOC je alvast in de Tihalo-vibes met ‘Tihalo presents Massada’ (met Eseu Palaloi in het voorprogramma). Massada heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De Molukse percussie-band, onder leiding van Johnny Manuhutu, speelt nog steeds de sterren van de hemel en viert dit jaar het 40-jarige bestaan met een clubtour en een dvd-release.

Het leukste hardcore festival van Capelle is weer terug! Op 19 mei komen o.a. 18 Miles, Kids Insane (SR) Canvas (UK), Slow Crush (BE), Giver (DE), Rites, WECKG, Immersed en Lingering langs bij CAPSLOC voor SMASHFEST 2018! Op het buitenterrein is dit jaar een podium neergezet voor de akoestische sets van Crywank (UK), Balle Malurt (NO) Sealow, We Bless This Mess (PT) en Oclaire (DE) Je hebt maar één keer per jaar de kans om naar SMASHFEST te komen, dus mis het niet!

Platform voor talent
Maar er wordt dit seizoen natuurlijk niet alleen geluisterd, woensdag staat bij CAPSLOC in het teken van talent. Een keer per maand kunnen rappers tijdens CADYBARZ gratis meedoen aan een workshop, laten zien wat ze kunnen tijdens de open mic. Twee keer per maand leert DJ Mainstreet tijdens sPIN (soms met ondersteuning door bekende namen uit het DJ-vak) DJ-liefhebbers alles wat ze maar willen weten.

Here comes the sun
CAPSLOC verheugt zich op de zomer en opent op vrijdag 6, 13, 20 en 27 juli weer de deuren van haar gezellige zomerterras. Met iedere editie een ander muzikaal thema, kan er (als het weer een beetje meezit) aan de picknicktafels volop genoten worden van verkoelende drankjes, aangename deuntjes en warme zonnestralen.

Het volledige programma is te vinden op www.capsloc.nl.

Laat een reactie achter