Velen gingen u al voor, maar het kan nog steeds! Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni organiseert Sportief Capelle, in samenwerking met Stichting Welzijn Capelle en de ouderen werkgroep van Nunu Mahua, weer de Senioren4daagse en u kunt nog inschrijven! Deelname aan de Senioren4daagse is gratis en iedereen kan aansluiten, ook als u gebruik maakt van een rollator, rolstoel of scootmobiel.

Wanneer u dagelijks een half uur wandelt, bent u voor uw gezondheid bijna net zo effectief bezig als wanneer u fanatiek sport in bijvoorbeeld een sportschool. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je altijd met iemand samen loopt.

Vier dagen lang worden er verschillende routes variërend van 3,5 tot 5 km gewandeld wat neerkomt op 30 tot 60 minuten bewegen per dag. Zo zijn we niet alleen gezellig samen buiten, maar werken we ook nog eens aan onze gezondheid.

De middag begint iedere dag vanaf 13.30 uur bij Nunu Mahua waar we worden ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Na de wandeling, die om 14.00 uur van start gaat, staat er nog meer gezelligheid op u te wachten. Er zijn optredens en lekkere hapjes.

Speciaal op 6 juni mogen ook uw kleinkinderen meewandelen en kunnen zij na afloop onder begeleiding nog even extra sporten op het naastgelegen sportveldje.

Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met Sportief Capelle op 010-258 87 87 of via [email protected] Gaat u mee met een rolstoel, laat dit vooraf weten. Er wordt gekeken of er voor begeleiding om uw stoel te duwen gezorgd kan worden.

 

 

 

Meer informatie:

Sportief Capelle

010-2588787

[email protected]

Contactpersoon: Denise de Looze

Laat een reactie achter