Goud voor Oud biedt ouderen op 12 april een informatieve- en muzikale middag. Sportief Capelle vertelt over de manieren van sport en bewegen in Capelle en alles over de beweegmaatjes. Het muzikale gedeelte van de middag is in handen van Bart van Loon.

Donderdag 12 april wordt het ontmoetingsprogramma Goud voor Oud van Stichting Sonrisa Rijnmond uitgevoerd in serviceflat Schinckelhove, Meidoornveld 57 in Capelle aan den IJssel. Het begint om 14.00 uur.

Sporten en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er kunnen belemmeringen zijn. Daarom heeft Sportief Capelle het project ‘Beweegmaatjes’ opgezet, bedoeld voor mensen die niet zelfstandig kunnen bewegen en lichte ondersteuning nodig hebben.

Zanger Bart van Loon is begonnen als zanger en acteur binnen de Efteling. Een aantal jaren later wist hij uit 650 deelnemers de TROS sterren Talentenjacht te winnen. Door zijn jarenlange ervaring en talent is Bart meer dan alleen een zanger met een mooie stem.

Goud voor Oud is een ontmoetingsprogramma van Stichting Sonrisa Rijnmond voor ouderen waar herinnering, ontmoeting, informatievoorziening, (hersen-)activering en ontspanning centraal staan. De organisatie en presentatie is in handen van Rob Nieuwveld en René van de Kamp.

De toegang is gratis, ook voor ouderen die niet in Schinckelhove wonen. Bezoekers krijgen koffie, thee en hapjes aangeboden.

Laat een reactie achter