Heb jij een idee om Capelle nog leuker en beter te maken? De gemeente Capelle aan den IJssel vindt het heel belangrijk dat er ook naar kinderen wordt geluisterd om samen Capelle nog leuker te maken. Daarom hebben we in Capelle sinds 2011 een echte kinderburgemeester en kinderwethouders. Samen vormen zij het kindercollege dat een schooljaar lang werkt aan het leuker en beter maken van Capelle. Ben jij 10 of 11 jaar? Wil jij de nieuwe kinderburgemeester worden en heb je een goed idee voor Capelle? Doe mee en wie weet zit jij volgend schooljaar in het kindercollege!

Tijdens de verkiezingscampagne kun je jouw idee of wens voor Capelse kinderen inleveren. Wat wil jij bijvoorbeeld verbeteren of toevoegen aan Capelle? Wat vind jij belangrijk? Hoe wil jij Capelle nog leuker maken voor kinderen?

Wordt jouw idee gekozen tot het beste idee? Dan ben jij de nieuwe kinderburgemeester en ga je met het kindercollege aan de slag om jouw idee uit te voeren! Eindig je niet op de eerste plek? Helemaal niet erg! Er zijn heel wat kinderwethouders nodig in het Kindercollege!

Meer informatie en aanmelden op www.jongincapelle.nl.

Laat een reactie achter