Op 2 en 3 mei is het weer zover, het Sport & Fun dorp wordt weer georganiseerd door Sportief Capelle. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op een speelse manier kennis maken met bewegen, spelen en sporten tijdens het Sport & Fun dorp. Zo is er een stormbaan, pannakooi, badminton, springkussens, hockey en nog veel meer leuke dingen.

Het Sport & Fun dorp is geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur, speciaal voor de allerkleinste tot en met zes jaar en van 12.00 uur tot 16.00 uur kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar komen spelen.

Zowel op de woensdag als op de donderdag is ook de brandweer weer van de partij en op donderdag kan er geknutseld worden met IJsselkids. Op beide dagen worden er ook sport clinics georganiseerd, welke dat zijn is nog een verrassing.

Je hoeft niet perse in Capelle aan den IJssel te wonen om te mogen spelen.

De entree is €4,-, maar kinderen tot twee jaar en ouders/verzorgers krijgen gratis toegang. Tijdens beide dagen is de kantine ook weer geopend, dus kunnen ouders en kinderen bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Pinnen is mogelijk bij zowel de entree als in de kantine.

Aangezien we richting de zomer gaan, zal het dit keer buiten plaats vinden op de velden van KCC, naast sporthal Schenkel, aan de Capelseweg 39A in Capelle aan den IJssel. Mocht het weer het niet toelaten, wordt de sporthal gebruikt.

Laat een reactie achter