HC Capelle had zondag iets goed te maken tegen Rapid, waar uit nog punten werden verspeeld. Nu trakteerde de selectie van Matthijs de Rijke het publiek op een 10-0 overwinning.
Capelle is in vorm en pakte direct het initiatief, binnen 6 minuten was het Mark Erkens die via een strafcorner de 1-0 aantekende. De 2-0 van Wajahat Malik was 3 minuten later en de de 3-0 van de naar HC Capelle terug gekeerde Diederik Egeter binnen het eerste kwartier brak het geloof van Rapid in een gelijkwaardige wedstrijd. Nog voor rust zorgden Boris Ludema en wederom Diederik Egeter voor de 5-0 ruststand.

Na rust pakte HC Capelle door, Rapid had het nakijken en met doelpunten van Daan Stroband, Diederik Egeter, Douwe Fokkema en wederom twee maal Diederik Egeter werd de wedstrijd met een 10-0 winst afgesloten.

Met de terugkeer van Egeter heeft Capelle weer eens spits in huis na het vertrek van John Jongeneel. De selectie is breed en divers en iedereen wil voor elkaar werken. Dit belooft nog wat voor aanstaande zondag als mede koploper Liberty op bezoek komt op sportpark Schenkel.

Laat een reactie achter