Als de tennissers tussen 12 en 18 februari het center court van Rotterdam Ahoy betreden voor het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament, doen ze dat op de muziek van de wereldberoemde DJ Afrojack. Afrojack creëert deze muziek speciaal voor het toernooi. Op de slotdag zal hij bovendien de show verzorgen in aanloop naar de finale.

Muziek past in de lijn die het toernooi al langer inzet en waarbij sport en entertainment hand in hand gaan. Toernooidirecteur Richard Krajicek: “Afrojack en Rotterdam Ahoy hebben natuurlijk een sterke band. Hij verzorgde hier al uitverkochte shows en slaat voor ons de brug naar een jong publiek, dat we graag aan het toernooi willen binden.”

De wereldberoemde DJ en producer ontwikkelt speciaal voor het evenement nieuwe muziek en liet dit de toernooidirecteur reeds horen waaraan hij denkt. De nieuwe sound zal tijdens het toernooi in première gaan.

Afrojack is niet de enige toevoeging aan het uitgebreide entertainment programma. Mark Labrand, bekend van het dagelijkse middagprogramma op Radio 538, neemt dagelijks de presentatie van de eerste avondwedstrijd voor zijn rekening. Rondom het center court zal hij zorgdragen voor een uitgebreid entertainment programma, waarin onder meer de nieuw ingevoerde mascotte Ballie een belangrijke rol krijgt. Tijdens de andere wedstrijden is de presentatie in de vertrouwde handen van Edward van Cuilenborg, de voormalige presentator van NOS Sport.

Rondom het toernooi zal Jan Kooijman als ambassadeur diverse activiteiten verzorgen. Hij presenteert bijvoorbeeld de loting, die in het kader van het 45-jarige jubileum op het Stadhuis van Rotterdam plaats zal vinden. Daarnaast zal hij online een blik achter de schermen geven en met diverse topspelers in gesprek gaan.

 

Laat een reactie achter