Weer fonduen met het gezin? En wat te doen met oma? Dit jaar is het gedoe rond Kerst snel voorbij, want Dave van der Wal maakt met zijn magische variété een einde aan alle stress. In een sfeervolle spiegeltent in het Rotterdamse Museumpark biedt Dave’s Wintervariété van 24 t/m 29 december een avondvullend programma vol comedy, circus en muziek.

Internationale artiesten
Dave ontvangt artiesten uit binnen– en buitenland waaronder het luchtacrobatiekduo Tarek en Kami-Lynne – bekend van het wereldberoemde Cirque du Soleil – voetjongleur Ulrike Storch uit Londen, de Duitse Lisa Chudalla en haar Cyr Wheel en diabolo-artiest Jan Himself uit Zwitserland. Ook een gezelschap van de Rotterdamse MBO Theaterschool Hofplein treedt op. Dave’s Wintervariété wordt geregisseerd door David Severins.

Naast de show in de klassieke spiegeltent uit 1947 met plaats voor 300 personen verandert het Museumpark deze week in warme wintersferen. Vooraf en na afloop van de show kunnen bezoekers terecht voor een diner in onze restauranttent. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door PEC Catering. Overdag staat het terrein ook vol met foodkramen van Partyservice Nederland. Onder het genot van glühwein en gepofte kastanjes komen gasten in de sfeer.

Doel
Dave’s Wintervariété moet nu en de komende vijf jaar een vertrouwde, warme en gezellige plek zijn waar Rotterdammers in de decembermaand willen zijn. Met deze show willen initiatiefnemers Dave van der Wal en David Severins de traditie van variété in de stad nieuw leven inblazen.

Praktische informatie
Tickets voor de show en/of het diner zijn te koop via de website: www.wintervariete.nl. Voor vragen over groepsreserveringen of over de show kunnen belangstellenden mailen naar: [email protected]. Voor vragen over het diner kunnen zij mailen naar [email protected].

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!