CVV Zwervers heeft zondag in een fraai duel de punten moeten delen met het fysiek sterke Wippolder. Na vijf zeges op rij van CVV is deze wedstrijd geëindigd in 1-1.

In de eerste helft trokken beide ploegen ten aanval, maar grote kansen leverde dat niet op. In de 21e minuut werd Kevin de Boer in het strafschopgebied ten val gebracht. Scheidsrechter Olaf van Hees legde de bal op de stip en Burak Ursan voltrok het vonnis 0-1. Nog geen vijf minuten later lag de bal weer op de stip nu aan de andere kant. Fabian Bremer ging in de fout tegen Daley Uijthof en Mike Mesker trok de stand gelijk 1-1. Dat was ook de ruststand.

Na de rust gebeurde er lange tijd niets opwindends doordat beide teams veel onnodig balverlies leden. In de slotfase was Wippolder nog het gevaarlijkst, maar er kwam geen verandering meer in de stand. Het was uiteindelijk een terechte uitslag, waardoor cvv Zwervers de koppositie verloor aan Groeneweg vanwege een beter doelsaldo. Over 14 dagen de laatste wedstrijd van de eerste periode, waarin cvv Zwervers thuis speelt tegen WCR en Groeneweg op bezoek gaat bij Oliveo.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!