De twee finalisten uit Capelle van het RTL-programma Holland’s Next Top Model hebben naast de titel gegrepen. Het was vanavond een zinderende finale waar zij door middel van een collectie foto’s en shows op de catwalk laten zien waarom zij het nieuwe model zijn. Het publiek besliste echter dat iemand anders met de titel Holland’s Next Top Model ervandoor ging: de 19 jaar oude Deventerse Montell.

Latanya Renfrum is pas 17 jaar oud en stond vanavond in de finale. Ze woont in Capelle met haar moeder en zus. Ze volgt een opleiding tot bedrijfsadministrateur en heeft een bijbaan in de supermarkt als cassiere. Latanya doet mee aan het programma om meer donkere vrouwen aan te moedigen modellenwerk te doen.

Sanne de Kramer is ook één van de vier finalisten en is 17 jaar oud. Ze woont in Capelle aan den IJssel en volgt een opleiding tot Travel & Hospatility, Sanne dacht al langer aan modellenwerk en is meerdere keren gescout. Toen ze meedeed met een missverkiezing wist ze het zeker en auditeerde voor Holland’s Next Top Model. Dit heeft haar geen windeieren gelegd, ze was finalist.

Van het televisieprogramma werd dit jaar het tiende seizoen gemaakt, in het tweede seizoen won Kim Feenstra de titel en was dit jaar één van de juryleden.

Beeldrechten: Still uit de finale.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!