Roparun Team 78 organiseert zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur de inmiddels traditionele  Roparun Team 78 Car- & Bike Wash. Team 78 staat ook dit jaar weer klaar om uw auto en/of fiets blinkend schoon te wassen voor het goede doel. Het wassen kost slechts € 7,50 per auto en € 5,- per fiets. Het geheel wordt ook dit jaar weer muzikaal omlijst door de Roparun DJ Michel. De locatie is dit jaar naast het gemeentehuis bij de graffitiwal.

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van de wereld, met als uniek doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de Stichting RoPaRun. Stichting RoPaRun zet zich in voor mensen met kanker. Ze zorgen dat mensen die kanker hebben bijvoorbeeld een weekje met hun gezin op vakantie kunnen, dat er extra faciliteiten zijn in de ziekenhuizen en de Stichting beheert inloophuizen waar mensen met deze ziekte elkaar kunnen ontmoeten. Voor gezonde mensen misschien kleine dingen, maar voor mensen met kanker van grote betekenis.

Team 78 start dit jaar voor de zesde keer in Hamburg. Op 18 mei 2018 vertrekken zij richting Duitsland en op 19 mei 2018 beginnen ze de uitdaging van het midden in Hamburg gelegen startterrein met als doel op de 21 mei 2018 te finishen op de Binnenrotte in Rotterdam.

Laat een reactie achter