Als vervolg op de succesvolle televisieserie en dito bioscoopfilm komt Shaun het Schaap nu naar het Isala Theater. De komische kudde van de boerderij komt zondagmiddag 8 april tot leven in een humorvolle voorstelling. Net als op televisie wordt er geen woord gesproken, maar zanger en componist Brownie Dutch heeft ervoor gezorgd dat de tekst geen moment gemist wordt.

‘Brownie heeft een huzarenstukje geleverd’, aldus producent Mark van Ierssel. ‘Ieder geluid dat je hoort, ieder liedje, iedere blaat, woef of muzieknoot heeft een functie.’ Daardoor lijken onder anderen Shaun, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm toch te praten.

Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast-schaap. Of is het toch een hond? En waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Hij grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen.

Voorstelling: zondag 8 april, 14.00 uur.

Laat een reactie achter