De bibliotheek opent maandag 8 januari de verbouwde centrumvestiging aan het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. De ruimte is door de nieuwe vormgeving veel sfeervoller dan voorheen.

Op maandag 8 mei 2017 verliet Bibliotheek aan den IJssel haar vertrouwde pand aan het Stadsplein. Het oude postkantoor aan de Duikerlaan werd het tijdelijke nieuwe adres, de centrumvestiging werd verbouwd tot een toegankelijke plek voor iedereen. Tijdens de CentrumExpeditie, een evenement van de gemeente Capelle waarmee zij alle plannen omtrent de vernieuwing van het stadshart met haar inwoners wilde delen, was ook Bibliotheek aan den IJssel aanwezig. Geïnteresseerden konden de bouwplannen bekijken, vragen stellen én een rondleiding krijgen door het pand waarin op dat moment hard werd gewerkt. Interesse was er! Het was druk en Capellenaren voelden zich zichtbaar betrokken bij de bouw van hun nieuwe bibliotheek.

Inmiddels is de prachtige nieuwe bibliotheek klaar voor gebruik. Een feestelijke opening zal plaatsvinden wanneer de andere partijen – ook de horeca – gereed zijn. Maar aanstaande maandag om 10.00 uur openen de deuren en kun jij jouw nieuwe bibliotheek in het hart van Capelle aan den IJssel komen bewonderen. Zoals gebruikelijk is er gedurende de ochtend zelfservice. Vanaf 13.00 uur staan de medewerkers voor je klaar.

Laat een reactie achter