Vandaag een bewolkte en frisse intocht van Sinterklaas in Capelle aan den IJssel, waarbij de zon soms door de bewolking komt. Het kwik stijgt vandaag tot maximaal 9 graden Celsius. Door de matige westen tot noordwestenwind voelt het een stuk kouder aan.

Vanochtend begint de dag met een afwisseling van zon en wolken, de wind komt matig uit het westen bij windkracht 3 tot 4 Beaufort. De temperatuur ligt tussen de 6 en 9 graden Celsius. In de loop van de middag zal de wind draaien naar het noordwesten, soms komt de zon tevoorschijn. In de avond neemt de wind iets in kracht af, naar windkracht 3 Beaufort. Uiteindelijk daalt de temperatuur tot 5 graden Celsius.

Morgen neemt bewolking de overhand, de wind komt matig uit het noordwesten en de maximumtemperatuur komt uit rond 9 graden Celsius. Later in de avond zal de wind van richting veranderen, vanuit het westen en neemt in kracht af tot windkracht 2 Beaufort.

De nieuwe werkweek begint wisselvallig, het is op maandag grijs en er kunnen enkele buien vallen. Er worden geen grote hoeveelheden verwacht. Het kwik stijgt tot maximaal 12 graden, door de matige tot vrij krachtige westenwind zal het minder warm aanvoelen. In de loop van de week zullen de temperaturen iets omhoog gaan.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!