Vandaag is het overwegend bewolkt, het blijft droog en daarbij voelt het fris aan door de matige noordwestenwind (windkracht 3 à 4 Beaufort). De temperatuur komt maximaal uit rond 9 graden Celsius, in de avond koelt het af tot 5 graden Celsius. Morgen is er meer kans op neerslag, de maximumtemperatuur komt morgen uit rond 13 graden Celsius.

Vanochtend begint de dag bewolkt, er staat een matige noordwestenwind (windkracht 3 à 4 Beaufort). De maximumtemperatuur komt uit rond 9 graden Celsius, door de noordwestenwind voelt het eerder als 0 tot 3 graden Celsius. In de namiddag zal de wind iets in kracht afnemen tot windkracht 3 Beaufort. Ook in de avond en nacht zal de bewolking blijven hangen, het kwik daalt tot 5 graden Celsius.

Morgen begint de dag met een matige tot vrij krachtige west tot zuidwestenwind en een spatje regen. Er hangt bewolking boven Capelle aan den IJssel met ook in de loop van de middag kans op lichte buien. Het wordt maximaal 12 graden Celsius. De komende week zal wisselvallig verlopen, met soms een knipoog van de zon en soms een lichte bui.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!