Bewolking neemt vandaag de overhand in Capelle aan den IJssel, de wind zal zwak, bij windkracht 2 Beaufort uit het westen tot noorden komen. Het kwik stijgt tot maximaal 12 graden Celsius, het blijft droog.

Vanochtend waait een zwakke westenwind door Capelle aan den IJssel, windkracht 2 Beaufort. Soms doet de zon een poging om door de stapelwolken heen te komen. Vanmiddag zal de wind zwak vanuit het noordwesten komen, er is weinig kans op zon en de kans op buien is klein, maximaal 10%.

Vanavond koelt het af tot 8 graden Celsius, al voelt het een stuk frisser aan. De wind draait naar het noorden. Tegen middernacht gaat de wind bijna liggen, windkracht 1 Beaufort. Vannacht rustig weer met nauwelijks wind.

Morgenochtend begint de dag met een mix van zon en wolken. De wind zal zwak uit het zuiden komen en het wordt overdag maximaal 13 graden Celsius.

In het weekend is de kans op neerslag groot en zal op zondag de temperatuur dalen, waar de maximumtemperatuur op zaterdag nog uitkomt rond 14 graden Celsius, is het op zondag maximaal 10 graden Celsius.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!