Samen met verschillende maatschappelijke- en zorgorganisaties is Sportief Capelle al enige tijd bezig met het ontwikkelen van ‘Sport-Zorgarrangementen’. Een voorbeeld hiervan is ‘Het Dansevent’, dat afgelopen week een swingend spektakel werd in cultuurpodium CAPSLOC.

Want wat was het leuk! Wat is er volop genoten. Sporten en bewegen is een geweldige manier om met elkaar in contact te komen. Dansers die elkaar soms nog niet eens kenden, hebben in groepen geoefend om tot een swingend dansoptreden te komen.

Iedereen moedigde elkaar aan en er was veel bewondering was elkaars cheografie, uitbundigheid en plezier. Leeftijd, ervaring en het (wel of niet) beperkt-zijn speelde hierbij geen enkele rol.

De cliënten van de ASVZ (Algemene Stichting voor Zorg en dienstverlening) hebben een belangrijke facilitaire rol op zich genomen. Broodjes smeren, de garderobe beheren en consumptiemuntjes uitdelen. Bewegen loont! Ook voor de mensen achter de schermen. Ook zij zijn sterren die een evenement mogelijk maken.

Vragen over bewegen in Capelle? Bel of mail ‘Team Sportief Capelle’ via 010-2588787 of [email protected] / www.sportiefcapelle.nl

Foto Jan Kok

Laat een reactie achter