De 33-jarige Jay Lopez uit Rotterdam-Zuid is het kijkcijferkanon in het nieuwe seizoen van het KRON-NCRV-programma ‘Een huis vol’. Hij heeft vijf kinderen en staat er sinds dat zijn vrouw anderhalf jaar geleden bij hem wegging helemaal alleen voor. Met zijn van oorsprong Antilliaanse charme probeert deze hippe vader zijn vijf kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, alle liefde en aandacht te geven die ze nodig hebben. En daarbij boort hij indien nodig zijn eigen vrouwelijke kwaliteiten aan. Haren knippen? Nagels lakken? Jay draait er zijn hand niet meer voor om. Een uitdaging die deze liefdevolle vader graag aangaat, maar waarbij hij ervoor moet waken zichzelf niet te verliezen.
Jay Lopez heeft in korte tijd veel respect afgedwongen van andere alleenstaande vaders en het hart gestolen van menig vrouwelijke kijker. Televisiekijkend Nederland kan niet meer zonder de sympathieke Jay Lopez uit Rotterdam-Zuid blijkt ook uit de onderstaande reacties op social media:

”Wat een fijn programma is #eenhuisvol toch. En papa Jay is da bomb. ‘s Morgens de teennagels van je dochtertje lakken. Ik smelt”.

”Op voorhand is Jay gewoon al de held van dit seizoen. Wat een Baas!”

”Jay van #eenhuisvol wat ben je vreselijk knap en lief, wat een bewondering voor jou”

”Ik voel een programma aankomen, Jay zoekt vrouw #benalbezetmaaranders #eenhuisvol”

”#eenhuisvol Allemachtig.. Een Baas is zelfs een understatement voor #jay, Hoe kan je zo zonder racune door het leven gaan, grenzeloos respect voor die vader”

Foto: Roland J. Reinders

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!