Capelle aan den IJssel wordt op 14 februari omgetoverd tot ‘Capelle Love City’. Alles staat dan in het teken van Valentijnsdag. Benieuwd naar alle activiteiten?

Op dinsdag 13 februari doopt wethouder Liefdeszaken onze gemeente om in Capelle Love City. Dit gebeurt om 15.15 uur aan de ’s Gravenweg bij de Roode Leeuw.  ’s Avonds is ook het Isala Theater al volledig in Valentijnssfeer. Als u de filmvoorstelling Billy in de Luc Lutz zaal of Ali B in de grote zaal bezoekt, dan voelt u de liefde in lucht, met romantische muziek en sfeervol kaarslicht.

Op Valentijnsdag zelf is er een inloopochtend in Buurthuis De Wel. Daar knutselen de dames een Valentijnskaart voor hun buurvrouw of een eenzame oudere in de wijk. In Wijkpunt Torenhof is er van 12.00 uur tot 14.00 uur een gratis Valentijnsbrunch. Tussen 10.00 en 10.30 uur plaatsen wethouder Ans Hartnagel en Burgemeester Peter Oskam samen met genodigden het eerste tegeltje op het liefdeslaantje (Oude Laantje). Hierna delen zij met de stichting Welzijn knipperhartjes uit.

’s Middags staat de All You Need is Love Caravan op het Stadsplein, maak een selfie of film zelf je liefdesboodschap. Of maak een leuke Valentijnsfoto in de Photo Booth (Stadsplein). Verder deelt de Jeugdraad lichtjes en rozen uit bij de caravan op het Stadsplein. Om 16.00 uur presenteert CAPSLOC een Valentijnsrap op het Stadsplein.

Heb jij een speciale wens voor jouw Valentijn? Mail hem dan naar [email protected] en maak kans op een overnachting in Bed&Breakfast Janz. Vermeld in je mail ook een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

Heb jij een echte Valentijnsselfie die wel een diner voor twee bij De Roode Leeuw waard is? Deel hem via een privéberichtje of mail jouw selfie naar [email protected] Vermeld in je mail of berichtje ook een telefoonnummer.

 

Laat een reactie achter