Capels Dagblad | Showponies in Isala
mainImage

Showponies in Isala

26 juli 2019, 12:45 uur
Uitgaan

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Daarom komt Alex Klaasen nu met Showponies 2. Op donderdag 24 oktober 2019 staat deze voorstelling in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer…

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden.

Kaarten kan je aan de deur kopen of online bestellen. De tickets kosten tussen de €34.00 en €35.00 euro per persoon. De voorstelling begint om 20.15 uur en zal naar verwachting tot 22.30 uur duren. Tijdens de voorstelling wordt er gebruik gemaakt van een pauze.