Capels Dagblad | Splinter de Mooij matchwinnaar voor Jong Feyenoord

Splinter de Mooij matchwinnaar voor Jong Feyenoord

mainImage

Jong Feyenoord - met voornamelijk de spelers van Onder 19 van Dirk Kuijt - heeft de tweede overwinning geboekt in de kampioenscompetitie. Dat ging ten koste van Jong Go Ahead Eagles (0-2). Het piepjonge team van trainer Arnold Scholten had het naar behoren gedaan in Wesepe en kwam al vroeg op voorsprong via Denzel Hall. 

De rechtsback haalde van zo’n twintig meter uit en liet Jong Go Ahead Eagles-doelman Jeroen Houwen kansloos. Hall, voor wie het zijn tweede goal in de kampioenspoule was, zorgde met zijn treffer voor een voorsprong waarmee Jong Feyenoord de rust haalde.

Jong Go Ahead Eagles kreeg na de openingstreffer en na rust weliswaar wat kansen, maar keeper Elber Evora werd niet verslagen. Zijn collega moest nog wel een keer de bal uit het net vissen. Splinter de Mooij bepaalde de eindstand in de 69ste minuut op 0-2. Waar ze in Overijssel op minimaal een punt hadden gehoopt, gingen de drie punten mee terug naar Rotterdam.

Opstelling Jong Feyenoord: Evora; Hall, Lewis, Van der Zeeuw, Hartman (84’ Van der Lubbe); Gündüz, Zitman (54’ Yates), Omgba; Huijgen (71’ Bannis), De Mooij, Belarbi.

Volgende week maandag spelen de Beloften van de Rotterdammers tegen VVV-Venlo op Varkenoord.