Capels Dagblad | Lars Veldwijk: 'Feyenoord wil ik bij zijn'

Lars Veldwijk: 'Feyenoord wil ik bij zijn'

mainImage

Lars Veldwijk mag zich opmaken voor een zeer korte vakantie. De Sparta-spits en Zuid-Afrikaans international werd woensdagavond door Nigeria uit de Afrika Cup gestoten en mag zich binnenkort alweer op Het Kasteel melden.

Sparta maakt op zondag 4 augustus zijn rentree in de eredivisie tegen Feyenoord in De Kuip. "Daar wil ik wel bij zijn", liet hij na de nederlaag tegen Nigeria weten aan FOX Sports. De vakantie van Veldwijk blijft derhalve beperkt tot tien dagen.

De 27-jarige spits uit Uithoorn kwam deze zomer tijdens alle Afrika Cup-wedstrijden van Bafana Bafana als invaller binnen de lijnen. Op zijn eerste interlanddoelpunt zal hij echter nog even moeten wachten. "Ik heb eigenlijk één kans gehad, dat was tegen Egypte. Heel zuur dat die er niet in ging. Ik denk dat ik later trots zal zijn. En ook op mijn zeven interlands."

Sparta oefent zondag 14 juli tegen Maccabi Tel Aviv. De Israëlische club werd maar liefst 21 x landskampioen. De wedstrijd begint om 18:00 uur op het terrein vv Mifano in Mierlo.

Woensdag 17 juli is in Dongen een oefenwedstrijd tegen Willem II. Aftrap van dit duel is 18:30 uur.

Zaterdag 20 juli is de jaarlijkse Familiedag van Sparta Rotterdam. Om 13:00 uur begint de dag op Het Kasteel met een oefenwedstrijd tegen NAC Breda. Bij dit duel is er gratis toegang.

Woensdag 24 juli zal FC Den Bosch de tegenstander zijn van Sparta in De Vliert. Dit duel begint om 17:00 uur.

De voorbereiding wordt afgesloten met een besloten oefenwedstrijd tegen een nog onbekende tegenstander.