Capels Dagblad | Feyenoord zonder Jahanbakhsh naar Kosovo voor Europees duel
mainImage

Feyenoord zonder Jahanbakhsh naar Kosovo voor Europees duel

17 juli 2021, 19:52 uur
Sport, IJsselmondeNieuws

Feyenoord moet nog een tijdje wachten op aankoop Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse aanvaller is na zijn vakantie pas net begonnen met trainen en voorlopig dus niet inzetbaar voor trainer Arne Slot. "Dat is het nadeel, dat we moesten wachten op de inkomsten van de transfer van Steven Berghuis tot we konden handelen", zei Slot tegen ESPN.

Feyenoord speelt donderdag in Kosovo de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. De ploeg van de nieuwe trainer Slot neemt het in de tweede voorronde van de Conference League op tegen FC Drita. Een week later is de return in Rotterdam. "Als ik me niet vergis, heeft Ali op 15 juni voor het laatst gespeeld. Hij heeft daarna vier weken vakantie gehad. In die periode heeft hij echt wel iets gedaan, maar we kunnen niet verwachten dat hij over een paar dagen al zo'n wedstrijd kan spelen", aldus Slot.

De trainer hoopt dat Jahanbakhsh bij de return in De Kuip mogelijk zijn eerste speelminuten voor Feyenoord kan maken. De aanvaller, die met rugnummer 9 gaat spelen, kan niet wachten om te beginnen. "Ik probeer zo snel mogelijk fit te worden", aldus Jahanbakhsh, die als toeschouwer op de tribune zat bij de gewonnen oefenwedstrijd tegen Werder Bremen (2-1). "Ik ben heel blij om terug te zijn in Nederland, ik heb hier mooie jaren gehad bij NEC en AZ. Feyenoord is een van de beste clubs in Nederland en ik vind De Kuip het mooiste stadion. Ik begin maandag met trainen en kijk uit naar mijn eerste wedstrijd voor Feyenoord."


Door: ANP | Foto: ANP