Capels Dagblad | Feyenoord verwacht snel nieuwe trainer
mainImage

Feyenoord verwacht snel nieuwe trainer

Afbeelding is niet meer beschikbaar
3 maart 2019, 23:35 uur
Sport

Feyenoord verwacht snel een nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Volgens algemeen directeur Jan de Jong bevinden de onderhandelingen met een opvolger voor Giovanni van Bronckhorst zich in een afrondende fase. ,,Wij zijn redelijk ver, maar het is alleen niet uitgelekt", vertelde hij in het programma Studio Voetbal van de NOS. ''Maar geloof me, we zijn hard bezig en het ziet er goed uit."

De Jong verwacht binnen enkele weken duidelijkheid. ''Maar het is nog niet rond en alles wat ik nu zeg, schaadt het proces om het rond te maken. Geef ons even de tijd om het naar de finish te brengen. Als het rond is brengen we het meteen naar buiten.''

De directeur van Feyenoord verwacht niet dat Dick Advocaat alsnog voor Feyenoord kiest. ''In het voetbal is niets zeker, maar die kans acht ik niet zo groot. Jaap Stam? Er zingen nog meer namen rond. Maar ik ga hier niet in op namen."

De Jong sprak verder zijn steun uit voor technisch directeur Martin van Geel, die bij een deel van de teleurgestelde achterban onder grote druk staat.


Door: ANP | Foto: Digitaal Dagblad