Capels Dagblad | Fernandez volgt Deprez op bij Smitshoek

Fernandez volgt Deprez op bij Smitshoek

mainImage
Guyon Fernandez, de nieuwe aanwinst van Smitshoek, wordt geflankeerd door Edwin Plugge (l) en voorzitter Simon Kelder (r).

De voetbalvereniging Smitshoek heeft woensdag een akkoord bereikt met oud-prof Guyon Fernandez voor het seizoen 2020-2021. De 33-jarige Guyon Fernandez is als aanvaller een welkome versterking voor de selectie. Hij wordt de opvolger van Bart Deprez die aan het eind van het seizoen naar BVV Barendrecht vertrekt. Fernandez heeft 175 wedstrijden in het betaald voetbal in Nederland achter zijn naam staan met  51 goals en kent natuurlijk de klappen van de zweep. In Nederland heeft hij gespeeld bij Feyenoord, Excelsior, ADO Den Haag, PEC Zwolle en NAC Breda en tevens heeft hij nog gespeeld bij een aantal buitenlandse clubs. 

Op dit moment speelt de Hagenaar nog bij FC Lienden (3e divisie) maar Guyon was op zoek naar een club in de regio met ambitie waar nog op hoog niveau wordt gevoetbald en waar ook nog de warmte en gezelligheid op de club heerst. Daarnaast heeft hij zijn keuze gebaseerd vanwege een nieuwe start in zijn maatschappelijke carrière en op het feit om dichter bij huis te kunnen gaan voetballen. Tevens was er direct het goede gevoel over de club en de professionaliteit over hoe het bij vv Smitshoek het er op dit moment aan toe gaat.

 


Foto: John van Neuren