Capels Dagblad | Capelse Sportweek in september

Capelse Sportweek in september

mainImage

Tijdens de Nationale Sportweek, van 20 t/m 29 september #NSW2019, staat heel Nederland in het teken van bewegen en sporten. De Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese Week van de Sport.

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Daarom wordt de NOC*NSF  Nationale Sportweek al 16 jaar georganiseerd! 
 
Ook in Capelle aan den IJssel gaan we dit breed onder de aandacht brengen. Met de Capelse Sportweek! We willen hiermee zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 20 tot en met 29 september 2019 zetten vele clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open en/of organiseren activiteiten.